15.12.2012

Blogihaaste neitsyys menetetty ♥


Klunks! Mut on haastettu! Ihana Paula heitti mua tälläsella ja otan sen innolla vastaan! En edes muista millon olisin vastannu mihinkään galluppiin tai vastaavaan. Voi niitä Galleria ja Face aikoja, ku tuli tehty vaikka minkälaista kyselyä, testiä ja galluppia. :----D hahhaha

Ohje haastetuille:
Haastetun pitää kirjoittaa kysymykset ja niiden vastaukset blogiinsa. Sen jälkeen haastettu haastaa 4-5 bloggaajaa. Haastetun tulee keksiä uudet 10 kysymystä, ja ilmoittaa heille että heidät on haastettu! HUOM haastetulla pitää olla alle 200 lukijaa!


1. Oletko asunut koko ikäsi samassa kaupungissa?
- En, kävin mutkan Haukiputaalla 2001-2006. Sitten takaisin kotikaupunkiin.♥

2. Oletko koskaan miettinyt blogin lopettamista?
- Hehe, kuinkahan monta oon lopettanu ja alottanu taas jonku uuen ja lopettanu senkin piakkoin. :---D Liian monta kertaa, joten tää blogi tulee olemaan ja jäämään. Tää muutenkin tuntuu just oikealta tällä hetkellä, joten miksi lopettaa se. :)

3. Rantaloma vai kaupunkiloma, miksi?
- Zomg. En ossaa päättää. Mulle kelpais oikeastaan ihan mikä vaan, kunhan pääsisin jonneki! Rantaloma toisaalta olis kiva, haluaisin ruskettua, mutta kaupunkilomat on kans tosi ihania! Käytiin 2010 elokuussa Lontoossa ja rakastuin korviani myöten. ♥ Matkailu avartaa! Ihan sama mihin lähtee.

4. Oletko kertonut perheelle ja ystävillesi blogistasi?
- Muutamalle ystävälle. Ü

5. Jos saisit päiväksi käyttöön 5 miljoonaa, niin mitä tekisit? Miksi?
- Sekoaisin ja ostelisin varmaan kaikkea tosi turhaa, kuten esim. kartanon täyteen jumppapalloja tai jotain vastaavaa. :---D Hahaha, mutta tosissaan, en ossaa sanua. Saattaisin panostaa johonki tiettyyn juttuun, auttaisin varmaan porukoita lainassa ja veisin varmasti jonkun miljoonan johonkin hyväntekeväisyyteen. Ehkä, mutta en ossaa varmaksi sanua, koska tuntuu niin mahdottomalta idealta saada tollasta summaa ikinä. :---D

6. Oletko jouluihminen?
- No oon! ♥ Joulu on paras juhla koko vuodessa! Rakastan joulunhenkeä, tuntuu jotenki että joulu on täynnä rakkautta ja toisten välittämistä. Se on niin hieno juhla tässä kaamoksen aikoina, että sen voimalla jaksaa pimeän syksyn ja odottaa kevääseen taas auringon saapumista.

7. Suhteesi liikuntaan?
- Tänä päivänä parempi. Oon tajunnu ettei mun keho tuu ikinä muuttumaan, jos en ite koskaan tee silleen mitään ja kun pitää kehon hyvässä kunnossa, saa kaupan päälle hyvän terveyden. Liikunta on mulle nykyään elämäntapa.

8. Oletko törsääjä vai säästeliäs rahan käyttäjä?
- Törsääjä. Nimim. Opintorahani loppuvat ensimmäisellä viikolla. :---D Mutta en kyllä omasta mielestä törsäile turhiin asioihin. Tarvittavia juttuja ku aina kertyy ku ei oo rahaa ja sitte heti ku sitä tulee nii niitä hankitaan. Luomukasvikset esimerkiksi maksaa tosi paljon, mutta ajattelen sitä sijoittamisena omaan hyvinvointiin, joten olen valmis maksamaan siitä. 423 eurolla ei vaan hirveästi hullutella, kun menoja on jos mihin bussikorttiin ja puhelinlaskuihin sekä vuokraan. Huoh. Tough world, but I will survive!

9. Viimeisin heräteostoksesi?
- Mikähän tuo ois ollu...en tiiä oonko tehny kamalasti nykyään heräteostoksia ku ei oo oikein ollu rahhaa ostaa sellasia. Kesällä saatoin ostaa pari mekkoa, mutta toisaalta mekot tullee aina tarpeeseen. :) Haa! Nyt tiiän: ostin Body Shopista teepuun uutteesta tehtyä kuorintavuodetta ja öljyä, vaikka en ollut suunnitellu ostavani mittää sellasta. Enkä ees tiiä tuun käyttään niitä ikinä. :---D

10. Missä näet itsesi 20 vuoden kuluttua?
- 20 vuotta on meleko pitkä aika. :o Mä olisin siis sillon 42-vuotias, vou. :D Mä en osaa taaskaa kyllä yhtään ennustaa. En ossaa ees kertua missä oon ens kesänä tai ens vuonna, ku kaikki suunnitelmat on avoinna. (En voi uskoa, että mun elämä opiskelijana päättyy ja työntekijänä alkaaaaa :----D)

Ja mitä, mun pitäs nyt keksiä omat kysymykseni? Omg :----D

1. Jos saisit olla yhden päivän joku julkkis, kuka olisit ja miksi?
2. Kokkaus bravuurisi?
3. Leivotko usein? Jos niin mitä?
4. Miten rentoudut?
5. Millainen on unelmakotisi?
6. Mitä uutta kieltä olisi hauska opetella?
7. Pelaatko tietokonepelejä?
8. Oletko koskaan kokeilut raaka ruokaa?
9. Lempivaatteesi?
10.Onko sinulla tatuointeja? Missä? Jos ei, mihin ja millaisen haluaisit ottaa?

Noniin ja sitten ne haastetut: Noora, Alisa ja Maiju, olkaa hyvä, teidät on haastettu. ♥

4 kommenttia: