15.3.2013

Time to get real!


Nyt on ihan jees reeniviikko takana ja vielä mahtavampia edessä. Hiii, nyt sitä on löytäny sen sisäisen palon salille, voi jumpe sitä tunnetta ennen ku pääsee reenaa ja sen jälkeen! Love it. ♥

Nyt vaan oon huomannu melko hassun ilmiön: mulla ei tuu enää lihakset kipeeksi seuraavana päivänä treenauksesta! Teen kyllä niin isoilla painoilla ku jaksan, jopa niin että jouvun ihan irvistelemään välillä että saan painoja nostettua. :D Ois kiva tietää kuinka normaalia tää on ja miten tästä jatketaan...tullee joka päivä enemmän ja enemmän sellanen tunne että tarvin personal trainerin apua. Jospa mää parin viikon päästä pääsisin jonku ammattilaisen puheille, ku kaverin kanssa ajateltiin alkaa käymään Liikussa. :)

Ja siitä tulikin mieleen, että nyt oon käyny kokeilemassa kummatkin Raatin ja Raksilan uimahallien kuntosalit, jotka on ihan jees. Raatissa on melko vähän tilaa, että esim. jos haluaa tehdä matoilla jotain, saa tosissaan ettiä paikkaa missä ei olis niin paljon muitten tiellä. Samoin Raksilassa on melko vähän tilaa, mutta kyllä sieltä paremmin mattopaikan löytää. Yks tosi iso miinuspuoli kummassakin paikassa on: sauna uupuu. Ja jos haluaa käydä uimahallin puolella saunassa, täytyy maksaa uintimaksu, joka on perseestä. Kaipa ne luulee, että yrittää huijata ja mennee silti uimaan. Huoh. Hitsin edulliset nuo kummatki silti on. Opiskelijalta vaan kaks euroa kerta, joten ei palio mittää. Käyn nyt niin kauan nuissa kunnes mennään sinne Liikkuun, koska tarvin kippeesti ammattilaisen neuvoja.

Nyt huomaan myös miten tuo parin kuukauden löysäily vaikuttaa kehhoon. Vähän harjottelua ja paljon hampurilaisaterioita tekee melkosen kerroksen tuohon keskivartalolle. (Miksi ne hampurilaiset on niin koukuttaviaaa?!!) Nyt yritän olla kärsivällinen ja syömällä ja reenauksella saaha vatsan alue back in business. :D Alkaa raivotuttamaan välillä tuo röllö taas, mutta kyllä se siitä lähtee! Minähän niin päätän! Tän vuojen lopussa mulla on vatsalihakset esillä! En hae mittään fitnessmallin mittoja, mutta haluan kiinteytyä. Pittää ottaa tilannekuvat tässä lähiaikoina niin voi sitte kuukauden päästä taas kuvata ja huomata eron. :))

Ensi kertaan!
 

1 kommentti:

  1. Moikka!

    Tuo sun "hassu ilmiö" johtunee siitä, että olet tehnyt samanlaisella ohjelmalla pitkään, eikä keho saa enää entistä ärsykettä, jolla sitä kehitystä saadaan aikaiseksi. 8-12 viikon jälkeen ohjelmista tulee lähinnä ylläpitäviä, koska elimistö on ehtinyt jo tottua niihin.

    Tai jos olet vasta viime viikkoina aloittanut harjoittelun, niin mahdollisesti reenien jälkeiset päivät ovat helpottuneet vähitellen verrattuna siihen "alkushokkiin", joka on voinut tuntua jopa muutaman päivän melkoisena jumituksena, mikä on ihan normaalia.

    Mikäli tuntuu siltä, että kaipaat apua harjoitteluusi ja etävalmennus ei ole ongelma, niin ota halutessasi yhteyttä minuun: tauno(at)trainermaister.fi

    Olen omalla toiminimellä toimiva 24v. sertifioitu Trainer4You Kuntosalivalmentaja ja Hyvinvointivalmentaja, minkä lisäksi käyn tällä hetkellä saman tahon Personal trainer -koulutusta. Kuntosalitaustaa minulla on kuusi vuotta, minkä lisäksi kymmenisen vuotta eri urheilulajeja.

    Uskoisin minusta olevan hyötyä kuntoprojektissasi. :)

    VastaaPoista